Välkommen till en ny spännande Ovikenvecka

Äntligen är Ovikenveckan 2017 här!

För 13:e gången hälsar Oviken- och Myssjöbygden er alla hjärtligt välkomna till Ovikenveckan som under 9 intensiva dagar innehåller 40 evenemang.

Föreningslivet har gemensamt arbetat fram programmet och huvudarrangör är Föreningen Ovikenmusik.  I årets utbud finns något för alla smaker! 

Konst, musik, teater och matkultur samsas som vanligt liksom lokala och nationella artister.

I år ger sig Ovikenveckan också ut till sjöss!  En båttur med Ångaren Östersund angör tre bryggor och festligheter väntar på två av dem. Vi arrangerar också en stor familjedag på Fröjdholmen för alla åldrar och hoppas att festplatsen skall sjuda av liv, sol och värme! 

På Fröjdholmen finns också Ovikenveckans café och restaurang Sjöterassen som har öppet alla dagar och serverar mat, fika, öl och vin.

Konserter med många olika sång- och musikstilar, teaterföreställningar, konstutställningar, danskvällar, kyrkliga arrangemang, fäbodfrukost och mycket annat ska få oss alla att uppleva fantastiska sommardagar!  

 

Under fliken OVIKENVECKAN 2017 finns programmet i korthet för en snabb överblick.

Du kan också läsa programmet dag för dag för fullständig information, dessa visar sig som en rullista under OVIKENVECKAN 2017.
Vår programbok finns att hämta vid alla arrangemang och i butiker kring Oviken samt turistbyrån och utvalda butiker i Östersund.

 

Välkommen till Jämtland och Ovikenveckan!