Varmt välkommen till 

Ovikenveckan 29 juni – 7 juli


Ännu en gång presenteras en proppfull vecka med musik, konst och lek. Under Ovikenveckan finns något för alla åldrar.

Spendera en kväll tillsammans med Stina Wollter och Micke Olsson Wollter på Orrgården som belyser vardagens händelser, stora som små. Förgyll sedan tisdagkvällen med Sveriges bluesdrottning Louise Hoffsten, som ger en konsert tillsammans med Richard Krantz i Stora kyrkan.

För fler röster i samklang kan du lyssna till Oviksfjellorna och Ovikens manskör, men även barnkören har en punkt i programmet. Marie Andersson, Gert Amanius och Leif Wikner ställer ut sina alster. Det gör också Jämtkvilten Södra Jämtland liksom Fröjdholmen som fyller 80 år.

När helgen kommer kan du dansa till Mickeys på Fröjdholmens stora dansbana och röja loss till Edgeland och Root Moose Groove i puben samma kväll. Kom ihåg att hänga på låset till den populära Snilleshowen och missa inte heller avslutningskonserten med Anna Stadling. 

Det var bara några av alla guldkorn som du inte får missa. Avboka allt annat och boka Ovikenveckan 2024. Varmt välkomna! 

Här nedan presenteras programmet i sin helhet. Eventuella ändringar och "tryckfel" i schemat kan förekomma. Håll dig uppdaterad här och på vår facebooksida.

Program 2024

Lördag 29 juni

Söndag 30 juni

Måndag 1 juli

Tisdag 2 juli

Onsdag 3 juli

Torsdag 4 juli

Fredag 5 juli

Lördag 6 juli

Söndag 7 juli

 

Medlem i Ovikenmusik? Få 20 % rabatt på biljetten

Som medlem i Föreningen Ovikenmusik har du 20 % rabatt på förköp av biljetter till programpunkter som arrangeras av föreningen. Ange rabattkoden Oviken20 när du bokar biljetter via Tickster. 

Är du inte medlem än? Det är enkelt att bli det. Läs om medlemskap här